Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások

Újdonságok

Sötét mód

2019. október 2.

Mostanában egyre több alkalmazásban és weboldalon érhető el a sötét mód. Hogy elsők legyünk az iskolák között, elkészítettük a honlapunk sötét változatát. A sötét módot a következőképp lehet aktiválni:

Az Apáczai oldalán kattintani kell vagy a jobb felső sarokban, a menük felett látható iskolanévre, vagy az oldalak bal oldalán, kb. a kijelző alsó negyede alatt látható kis kék fülre, majd az így felugró lapon ki kell választani a Beállítások lehetőséget. Ezen a fülön lehet be-, illetve kikapcsolni a sötét módot. Az alábbi képek szintén segíthetnek az aktiválásban:

Kollégiumi galéria

2019. március 14.

A Kollégium menüpont alatt új tartalmat nyitottunk Kollégiumi galéria névvel. Nézzen képeket a kollégium életéről!

Regisztrációs oldalaink a gyorsmenüben

2018. november 7.

Az oldalak jobb felső sarkában található iskolanévre kattintva, vagy az oldalak bal szélén megtalálható kék fülről elérhető gyorsmenübe felvettük a regisztrációs oldalaink listáját.

Helyettesek listája

2018. november 5.

Mostantól könnyen meg lehet keresni az adott órában helyettes tanárokat, akár kétféleképpen is.

1. Az Oktatás menüben található Órarend blokkból egy kattintással megkapható a lista.

2. A Tanáraink oldalon bármelyik, órát tartó tanár órarendje alatt megjelenő Helyettesek gombra kattintva is elérhető a lista.

Összes tanár órarendje egyben

2018. október 9.

Az Oktatás menüben található Órarend blokkból letölthető az összes tanár órarendje egy Excel dokumentumban.

Amennyiben csak néhány tanár órarendjét akarja összevetni, érdemes az érintett tanárok adatlapját megnyitva az órarendjük alatt található Megnyitás kis ablakban gombra nyomni. A felugró kis ablakokat egymás mellé helyezve kényelmesen összevethetők a megnyitott órarendek.

Mindkét alapítvány a gyorsmenüben

2018. szeptember 7.

Az oldalak jobb felső sarkában található iskolanévre kattintva, vagy az oldalak bal szélén megtalálható kék fülről elérhető gyorsmenübe felvettük mindkét alapítványunk oldalát.

Aktuális csengetési rend

2018. március 21.

Az Oktatás/Csengetési rend oldalon mától jelölve van, hogy a tárgynapon milyen csengetési rendet használunk. Ha nincs jelölés, akkor vagy nincs csengetés a tárgynapon, vagy ezektől eltérő (alkalmi) csengetési rendet használunk.